erotske price
erotske price

Jahorina aprtmani

Probudih se u 6. Oko mene je sve mračno i tiho. TV je ugašen, kao i komp. Prozori su zatvoreni. Gledam kroz njih kako pada sneg. Sneg… – kažem samom sebi. Počeo je da pada. Ustanem iz kreveta i umijem se. Obučem jaknu i pantalone i izađem napolje. Kasnije tog dana sam odveo drugarovu devojku na terasu i jebao je…

Zvuk koračanja po snegu me je pratio dok sam išao trotoarom. Dosta je napadao. Vidim momke po ulicama kako drže lopate i čiste sneg. Prođem pored njih i nastavim koračati do raskrsnice. Tamo vidim nekog momka. Stoji i čeka zeleno svetlo na semaforu kako bi prešao ulicu. Nešto mi je poznat. Okrenut je leđima i ja mu prilazim. Pogledavši ga jasnije vidim da je to moj stari drug Milenko. I on mene prepozna i nasmeši mi se.

– Ćao, Milenko! Dugo te nisam video.
– Ni ja tebe, Dušane. Kako si?
– Nije loše, a ti? Je l’ još radiš u autoperionici?
– Da, još sam tamo. Evo upravo se vraćam sa posla. Hoćeš kod mene na kafu?
– Hajdemo.

Milenko me povede do njegovog stana. Bio je blizu i trebalo nam je dva minuta peške da stignemo. Kad smo ušli unutra, Milenko poče kuvati kavu. Ja sam seo na fotelju u dnevnom boravku. Na stolu u sredini su bili razbacani neki časopisi. Ispred stola se nalazio televizor.

– Joj, kako sam umoran, Dušane. Ova kafa će mi pomoći. – Milenko dođe sa dve šolje kafe pa ih stavi na sto i sede na fotelju pored mene. Kafa je bila vrela i nisam je odmah hteo piti, sačekao sam da se malo ohladi. Milenko je odmah počeo piti. – Uh, baš sam umoran – reče Milenko.

Erotske priče

On uključi TV i poče gledati vesti. Primetio sam kako mu se očni kapci spuštaju. On zaspa na fotelji sa daljinskim u ruci. Ja nisam hteo da ga budim i samo sam izgasio TV. Krenuo sam da izađem, kad sam video Milenkovu devojku Teodoru u kuhinji. Imala je plavu kosu i nosila je plavo-belu spavaćicu. Imala je oko 30 godina. Iznenadila se što stojim tu, a onda me je prepoznala.

– Ćao, Dušane! Otkud ti ovde?
– Video sam Milenka u gradu pa me pozvao na kafu. Kako si?
– Ma dobro, krenula sam da pravim ručak. Nisi čuo?
– Šta?
– Trudna sam.
– Jao, baš lepo! Čestitam. Otkad?
– Prošlo je nedelju dana.

– Super! Kad bih mogao da čestitam i Milenku – rekoh i pokažem joj Milenka kako spava na fotelji.
– A, jadan. Stalno je pospan, taj posao ga uništava. A ti si hteo da odeš?
– Pa da, on je zaspao…

– Nemoj ići, ostani još malo. Haj’mo na terasu da popijemo kafu. Možda će se Milenko probuditi do tada. – Otišli smo na terasu i pili smo kafu. Terasa je bila zagrađena tako da unutra nije upadao sneg. – Znaš Dušane, ovaj moj Milenko…
– Da?
– Pa u zadnje vreme je nekako nezainteresovan…
– Ne želi da te jebe?
– Ne…

Teodora se privuče ka meni i pipne mi koleno. Onda polako prođe prstima niz moju butinu i pipne mi nabrekli kurac preko pantalona.

– Znam da si se ložio na mene ranije, Dušane…
– Jesam… – Uhvatim je za vrat i poljubim u usta. Ona mi trlja kurac, a ja je mazim po sisama i leđima.
– Mmm… Kako si dobar…

Opipam joj pičku, mokra je i nabrekla. Sedne mi na krilo i ja je počnem skidati. Ljubio sam joj sise i sisao bradavice. Sva je vruća i vlažna. Trlja mi se po kurcu. Skinem joj donji deo spavaćice. Ispod nije nosila gaće. Pička joj je dlakava i mokra. Trljam je kurcem i ljubim je u usta. Skinem joj gornji deo spavaćice i trljam joj sise. Ona se nasadi na moju i počne me jahati.

Porno price

Odvela me je na terasu i jebao sam je

– Ah, too…Kako ti je dobar kurac… Jebi me… – Stavim joj ruke na dupe i nabijam kurčinu u pičku. Jaja joj lupaju u dupe, dok je jebem. Celu kurčinu joj nabijam. – Mmm… Bolji si od Milenka… Jebi me…

Sisam joj sise, jako su nabrekle i vruće. Ližem je po vratu i ušima, sisam joj jezik. Nabijam je na kurac dok se ona drži za moja ramena i trlja me sisama po licu.

– Ah… Da… Jebi me… – Osećam kako joj pulsira pička. Trljam joj klit prstom i ona stenje jako i svršava dok je nabijam u pičku. – Ahhh… Daaa…

Vadim kurac iz pičke i svršavam joj na sise. Jako sam svršio po njenim sisama i ona uzme peškir da se obriše, pa ode u kupatilo. Vratio sam se unutra. Milenko je još spavao. Vidim Teodoru kako stoji kraj kupatila.

– Svrati ponekad, Dušane.
– Hoću. Vidimo se.

Pođem prema izlazu i otvorim vrata.

Najnovije erotske price

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here