gej price

Gay price

Leto je. Odlučili smo da renoviramo stan tako što ćemo uraditi sve izmene po stanu. Lupanje pločica me je toliko izluđivalo da sam morao svakog dana da pobegnem sa društvom na Štrand. Posle par dana svi radovi su bii završeni i ostalo je samo da se stan okreči i da se u stan unese nov nameštaj. Pošto su moji već bili iscrpljeni od radova, odlučili su da odu na selo kod maminih roditelja da se odmore, a mene su zadužili da sačekam molera i da barem u jednim radovima ja učestvujem.

Otišli su, a posle nekog vremena stigao je moler; lep, mlad, zgodan, crn i visok, sa malo puštenom bradom, u belom kombinezonu, isflekanom raznim bojama od farbe. Ušao je i počeo je da radi. Popeo se na merdevine i nije ni osetio da mu se kurac digao. Posmatrao sam ga od dole sa izvađenom alatkom koju sam drkao. Kada je spustio pogled i video me samo je upitao šta radim i rekao sam mu da drkam na njega i da tako lepog tipa i zgodnog još nisam video. Tek tad je primetio da je i njemu dignut.

Rekao je da priđem merdevinama i da mu otkopčam šlic na kombinezonu izvadim ga i popušim mu. Tako sam i uradio. Posle me je odgurnuo od sebe, sišao sa merdevina, skinuo se, brzo strg’o odeću sa mene i prebacio me preko starog trpezarijskog stola. Uleteo je u mene tako snažno da sam ispustio jak krik od bola. Odmah je počeo ludački da me jebe a ja sam stenjao k’o neka kurva. Nisam želeo da stane. Govorio mi je:

Erotske price

– Sviđa ti se ovo pederu? Šta jecaš, k’o neka pička. Izdrži ga u sebi – a bio mu je jako velik i tvrd…

Odoka sam mu izmerio, činilo mi se da mu je bio dug 22 cm. Zatim me je podigao na sto, stavio moje noge na njegova ramena i počeo da me cepa ponovo. Jaja su mu lupala o moju guzu, osetio sam da su mu bila toliko puna i očekivao sam da će svakog časa da puknu od prevelike sperme u njima. Zatim me je podigao i jebao me je stojećki, dok me je držao u rukama nabijao ga je žestoko. Osetio je da će svršiti, spustio me je i naredio mi da otvorim usta. Svršio je snažno uz jake mlazeve meni u grlo i jake urlike, da sam morao sve da progutam.

Porno price

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here