cuckold price
cuckold price

U braku smo 15 godina i vec dugo nagovaram ženu na trojku.

Erotske price cuckold

Znam da nikad neće pristati na još jednu ženu u našem krevetu, jer ne želi videti kako njen dragi divlje tuca neku drugu ženu, to je samo predvidjeno za nju.

Ali zato uvek je rekla da bi htela probati sex sa dve velike kite, da oseti to kako je kada te dva muzjaka zadovoljavaju… i počeo sam lagano povodom toga korak po korak da razvijam taktiku.

Žena mi je prava jebulja, ima fantaticno telo, sa 44 godine i dalje je zategnuto jer pazi sta jede i redovno trenira, mi imamo redovan sex nema večeri da ne naskočimo jedno na drugo i posle 15 godina braka kada smo sami kući preko dana tucamo se gde god stignemo. Obožava leti ispod haljinica da ne nosi gaćice, pa samo joj podignem haljinicu i udjem u njenu vlažnu depiliranu ribicu.

Redovno imamo i analni sex, tako da je razradjena u obe rupice savršeno.

Pošto imam veću i deblju kitu na početku joj je bilo bolno, ali pošto ga redovno prima sada ulazi bez problema.

Erotske price

Dok smo se tucali, uvek sam joj nabijao prst u usta da oseti kako je kada imaš dva komada u sebi. Ubacili smo i dildo u naš sexualni život i kada me zajaše, uvek joj ubacim dildo u guzu kao da je tucaju dve kite i tada podivlja i nabija se sve jače i jače.

Kaže voli kada ja maksimalno ispunjena.

Pošto sam video da je to pali, stalno sam joj pričao da bi hteo da vidim kako prima dve kite.

Počeo sam preko oglasa da tražim pogodnog kandidata za nas i konačno sam nhttašao tipa naših godina, koji je dobar kuronja kao ja i voli isto žestoko da tuca.

Pokazao sam mu njene slike i odmah mu se svidela, a pošto je on sličan meni siguran sam da će se i on njoj svideti.

Tako smo nas dvojica razradili taktiku da je on moj bivši kolega i da nas poziva kod njega u vikendicu u okolini Beograda.

Pošto je bilo leto, ceo dan smo svi troje uzivali na njegovom bazenu uz vino. Moja žena je primetila kako je skida pogledom ceo dan, a ja sam se pravio da ništa ne vidim. Šorc mu je bio više puta zategnut od dignute kite kada je izlazio iz bazena, i moja žena je sve to dobro snimila. Videla je da ima veliku kitu.

Tokom večeri smo svi troje bili veseli, jer smo svi već bili pripiti. Ženi sam rekao da ćemo prespavati ovde, da ne vozim u ovakvom stanju.

Dok je on bio na spratu i pripremao sobu za goste, ja sam lagano ženicu ljubio po vratu i mazio je po stomaku.

Odgurivala me i rekla da ne radimo to sada već kada odemo u sobu, nije ni slutila šta joj se sprema.

Cuckold price

Njega nije bilo 20 minuta, ja sam i dalje navaljivao na nju, izvadio joj sise i zavlačio ruke ispod šorca i prstima sam napipao mokru pičkicu. Odjednom me je odgurnula i sise ubacila unutar majice kada je videla da se on vraća.

Vi se baš lepo zabavljate, nastavite kao da ja nisam tu – šeretski nam je dobacio.
Ja sam je zagrlio i šapnuo joj na uho da je ovo njeno veče i da su ovde dva mužjaka spremna da je zadovolje.

Začudjeno me je pogledala, jer nije mogla da veruje sta to čuje od mene.

Naš prijatelj se približio i skinuo je pantalone, i ostao samo u gačama ispod kojih se ocrtala velika kurčina, a glavić je virio ispod bokserica. Moja žena je to uočila i razgoracenih očiju gledala u tu, moglo bi se reći životinju što viri iz bokserica.

Video sam da je moja žena u nedoumici šta da uradi i da je zbunjena, rekao sam joj da se opusti i da proveri sa čim naš prijatelj raspolaže.

On je tada prišao ispred nje i skinuo gaće, tada se ogromna kurčina oslobodila i stajala je pravo kao strela sa ogromanim crvenim glavićem na vrhu.

Uzmi i sisaj ga maco – rekao sam svojoj ženi.
Ona se spustila sa kreveta na kolena i uhvatila ga rukom i počela da mu povlaći kožicu gore dole i odmah da strpala u usta i počela da sisa taj veliki glavić.

Ja sam gledao kako moja žena puši drugom kurac i to me je puno napalilo.

Odmah sam se i ja oslobodio mog pitona iz bokserica, i stavio njenu ruku na njega da ga drka dok pusi drugom kitu.

Udarala je njegovim glavićem po svom jeziku, da pokaže koliko joj je lepo.

Erotske price

Sisala mu je kurac sa takom slašću i nabijala sve više u usta, to je znala vrlo dobro da radi, odlicna je pusacica. Nas prijatelj je vec poceo da stenje, uhvatio je za glavu i poceo da nabija na kurac, dok je moj kurac i dalje drkala. Primala je kurac duboko u usta, na momente se i gusila, sto znaci da je bio duboku u grlu.

Ja samo joj zavukao ruku ispod sorca medju guzove i napipao natopljenu picku, toliko je bila napaljena da je sve curelo iz nje.

Spremna je da primi kite u svoje rupice – dao sam znak nasem prijatelju da moze sada da je tuca.
Uhvatio je i podigao na ugaonu garnituru. Ona je brzo sve skunula sa sebe. Zadigao joj noge i sjurio kurcinu u njenu mokru obrijanu ribicu.

Uleteo je tako glatko i odmah krenuo da divljacki skace po njoj, rasirivsi joj noge tako sto je jednu nigu stavio na svoje rame, a drugu je rukom pritisnuo na stranu da bi ga lakse primala.

Ja samo joj prisao i nabio joj kurac u usta i poceo divlje da je jebem u usta nabijajuci joj kurac do jaja.

Razvaljivali smo je obojica, on u picku, a ja u usta.

Ona je samo stenjala, ali videlo se da uziva.

Apartmani Jahorina

Sada ces da vidis sta je sendvic i dva kurca da osetis u sebi – rekao sam joj i naredio nasem prijatelju da legne na ledja na trosed i nakon cega ga je moja zena zajahala.
Dok ju je nas prijatelj nabijao na kitu, dosao sam u polustojecem polozaju iznad nje i stavio ga na ulaz guze i polagano sam ulazio u nju, dok ga nije primila do kraja.

Ona je uzdisala, stenjala, dahtala, pravila grimase… vikala takoooo me jebite kuronje.

Ugaona garnitura se tresla pod nama. Obojica je nismo stedeli, razvaljivali smo je divljacki.

Uhvatili smo sinhronizovani ritam i obojica je nabijali do jaja.

Nas prijatelj je bio blizu vrhunca.

Ja ne mogu vise – rekao je nas prijatelj i poceo je da je dize sa sebe, tada sam i ja ustao.

Otvori usta – rekao joj je i ona kao hipnotisana klekla je na kolena i zinula.
On joj je kitu prislonio ustima i poceo divlje da svrsava u njeno grlo.

Vikendicom su odjekivali njegovi krici dok je svrsavao i punio usta mojoj zeni spermom. Cim se odmakao od nje, polozio sam je na ledja i skocio na nju i divljacki poceo da je jebem, dok joj se sperma razlivala po licu.

Tako divljacki smo se tucali, kao da nam je prvi put. Ubrzo smo svrsavali i ona i ja, bio je to sex za pamcenje. Toliko dugo sam svrsavao u njenu ribicu da ne znam odakle mi toliko sperme.

Kada sam ustao, njoj se sperma cedila iz usta i iz ribice, bila je pojebana bas kako je uvek zelala. Dok je lezala prsticima je razmazivala spermu po svom telu i usput mazila se.

Nismo se pokajali ni ona ni ja sto smo probali trojku, sta vise poceli smo redovno da je upraznjamo i to ne samo trojku…

Nas prijatelj nam je rekao da ima udatu prijateljicu, koja bi savrseno se uklopila sa nama u druzenju, ali o tome neki drugi put.

Porno price

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here