gej price
gej price

Erotske price

Zdravo svima. Želim da vam ispričam svoju priču o prvom pušenju kao crossdresser (kad sam se oblačio kao žena).

Oduvek sam volela sexy ženske krpice. Volela sam osećaj utegutosti, dodir materijala po koži.

Vremenom sam poželela više. Da budem CD devojka, prava droljica, da ispunim svoje fantazije. I tako sam krenula da kupujem veš, minić, bruseve, periku, šminku… Vežbala sam hod u štiklama, govor, ma sve dok nisam postala feminizirana cd kučkica željna jebanja!!!

Dala sam oglas da tražim nekog za oral jer me je pomisao na anal malo plašila, tako da sam za početak htela samo oral da radim. Mnogo njih se, naravno, javilo ali ja sam izabrala samo jednog koji mi je delovao kao prava osoba za to.

Da vam se opišem: visoka 180, 69 kg, crna perika sa ravnim šiškama, pune usne (pušačke), istrćena guza, vitke noge. Iako zadovoljna svojim usnama, želela sam da ih povećam prirodnim putem bar na neko vreme ako je moguće. Našla sam na internetu jedan trik gde uzmete manju času, tipa kao za rakiju, stavite preko usta i onda bukvalno pravite vakuum, usisavate vazduh u čaši i onda kad je skinete imate usne kao crnkinja, čak i veće i napućenije, prave pušačke.

Gej price

Osećao sam se kao žena i odmah sam želeo kurac u sebi

Da se vratim na oglas i mog izabranika; dogovorili smo se da se vidimo uveče, da on kolima dođe na parking blizu moje zgrade i tu da me čeka. Kući sam se okupala i izdepilirala. Zatim sam u jednom, da tako kažem, magacinu u sklopu zgrade uradila ostatak, tj. transformaciju. Ponela sam sve u jedan ranac. Prvo sam obukla crne tange i brus zatim belu tesnu satensku rolku, pa crni uski satenski minić od struka do malo iznad kolena. Osećaj u miniću je neverovatan – guza dođe do izražaja.

Zatim sam stavila periku, uradila trik sa čašom, povećala usne, našminkala se i na kraju obukla štikle od 10 cm zbog kojih je moja guza izgledala još trtastije. Bila sam prava drolja, droljetina, ko god da me vidi zna šta želim i zašto sam tako obučena.

Izašla sam iz zgrade. Krenula ka parking, a adrenalin me je radio kao nikad do tad. Iako sam hodala samouvereno vrckajući kao prava cica u sebi sam se molila da nikog ne sretnem i da me niko ništa ne pita. Na moju sreću, do parkinga nije bilo nikog, mada je bilo nešto malo posle ponoći. Nije bilo nikog sem auta na parkingu sa upaljenim motorom i farovima. To je bio moj dečko za večeras.

Erotske price gay

Ušla sam i rekla onako jebozovno:
– Dušo izvini što si me čekao – i cokila ga u obraz.
– Ništa, ništa… – rekao je onako gledajući me sa divljenjem. – Ne znam gde pre da gledam; u te sexy noge ili te divne usne – dodao je. Nasmesila sam se i rekla:

– Hoćemo li?

Krenuli smo. Dok smo se vozili davao mi je komplimente, rekao da je i njemu prvi put da je sa cd devojkom i da je oduševljen mojim izgledom, držanjem, glasom. Stigli smo. Bila je to kao mala šumica tj. šumarak. Znala sam da nas tu neće niko videti i uznemiravati. Ugasio je motor i rekao da pređemo na zadnje sedište.

Kako smo seli odmah se privio uz mene i počeo da mi mazi butinu i guzu a ja se kao prava kurva uvijala i zavodljivo ga gledala. Poljubila sam ga sočno u usta jezikom. Rekao je da veća usta nije poljubio i da mu se sviđa osećaj.

– Tek će ti se svideti kad ih osetiš tamo gde treba, dušo – odgovorila sam. Ljubili smo se i ‘vatali i polako sam počela da mu otkopčavam farmerke. Bila sam nestrpljiva da konačno vidim, držim i pušim kitu!!! Izletela je jako ukrućena kita. Počela sam da ga ljubim zatim da trljam svoje napućene usne o tu kitu.

Lizala sam ga od vrha do korena, što mu je jako prijalo. Radila sam sve što sam godinama gledala da rade u pornićima. Uvlačila ga, sisala dok sam ga jednom rukom drkala, a drugom mu mazila jaja. Prešla sam na njih. Sisala sam ih i ispuštala ono seksi „mmmmmm”.

Pljunula sam zatim na glavić i nastavila da pušim kurac.

– Najbolje pušenje, aaaa… – rekao je u transu. Narednih minuta čulo se samo njegovo uzdisanje i svima poznat zvuk pušenja kurca. Posle mnogo obrađivanja te kite došao je red na nagradu: SPERMU! – Svršiću – rekao je.

Porno price

Otvorila sam usta i isplezila jezik čekajući da svrši dok ga je on drkao. Topli mlazevi sperme slili su se u moja usta i po licu. Sve sam progutala i pokupila ostatak – kod mene se ništa ne baca:)

Očistila sam mu ga. Vratio ga je u gaće i rekao:
– Idemo. – Prešli smo na prednje sedište i krenuli.

Na rastanku smo se poljubili i pre nego što sam izašla lupio me šakom po guzi i nasmejao se. Posle toga smo se dopisivali i dogovarali o narednom susretu, ali do njega nikako nije došlo. Probala sam, jako mi se svidelo i želim jos. Još kite još sperme!!!!!!

Gay price

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here