gay price
gay price

Gej price

Postoji taj jedan ozenjeni stariji lik sa kojim se gotovo svakodnevno dopisujem, ali nasa vidjanja su vrlo vrlo retka, zapravo videli smo se 2 puta za par godina od kada smo krenuli da se dopisujemo. Nikako nam se vreme ne uklapa, ipak i on i ja imamo zivot, a ovo je nesto tajno i samo za nas. I tako pre neko vece ja ostao da blejim kuci do kasno, i stize mi poruka od njega (obicno spava nocu jer radi prepodne).

Ja u cudu, kao zasto ne spavas, hoces da me i sada lozis pa da ne mogu da spavam do prekosutra 🙂 On mi odgovara kako mu je zena otisla jer putuje negde pa ga je probudila jer je krenula u toku noci. Ja odmah pecam priliku, kazem dakle prazna gajba, moze da padne nesto. Kaze ako mozes da dodjes odmah na nesto brzinsko, jer mora da ustaje rano zbog posla. Nije ni zavrsio poruku ja sam vec bio obucen i spreman da krenem. Stigao sam kod njega za 15 minuta, jer nije daleko, i on mi je ostavio otkljucano i cekao me u spavacoj sobi, naravno go.

Erotske price gay

Zakljucao sam vrata za sobom i krenuo jos u hodniku da se skidam, upao sam i ja potpuno go kod njega u sobu a on onako u polu snu, jer se udremavao, kaze stigao si. Nisam mu ni odgovorio odmah sam krenuo da mu lizem jaja i nadrkavam kurac lagano. Probudio se odmah i nije mu trebalo ni 5 sekundi da se ukruti potpuno. Samo sam ga pitao hoce li da se i jebemo ili samo da nastavim da sisam, rekao je da je kasno i da nema kondome tako da samo nastavim.

Nastavio sam svom silinom, nisam ni hteo da ga zadrzavam previse, jer znam da radi, ali sa druge strane i meni se pusio njegov kurac nenormalno. Tako da sam usporio malo, krenuo da mu ga lizem, da uvlacim jaja u usta, da mu ga lagano drkam dok mu jezikom prelazim preko glavica, da ga malo iscikavam. Pridigao je glavu i rekao nemoj da se igras mali ekslpodiracu.

Erotske price

Kako mi je to rekao osetio sam se tako napaljeno kao kuckica, i uzeo da mu ga sisam tako jako i narkavam drugom rukom, da mu nije trebalo ni 2 minuta i poceo je da prska meni u usta a ja sam ga uzeo duboko da ne ispadne nista.

Kada je prestao da trza i prska po mojim ustima, uzeo sam lagano da mu ga lizem i sisam dok mu se nije opustio gotovo skroz, rekao sam mu lepo spavaj i pokupio se otisao. Ujutru sam dobio poruku naravno, rekao mi je da nisam trebao da odem i da bi uzivao da je dobio takvo pusenje i za budjenje.

Hoteli Hvar

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here